Sigurno ste, pre nego što krenete na put u razmišljanju. Najpre, gde otići? Potom se nižu znaci pitanja za sve druge sitnice, koje kao što čine život, tako i Vaš odmor čine lagodnijim, udobnijim, toplijim i prijatnijim. Smeštaj? Hrana? Izleti i aktivnosti? Šta obići, šta se sigurno mora posetiti? Villa Natural Wood Vam može garantovati sve ove sitnice. A najlakše je da se u to uverite sami. Zlatibor je uvek tu- osunčan zlatnim zracima ili posut beličastom snežnom čarolijom.

Villa natural woodposebne lepote zlatibora

Od Beograda na 230 km, 310 km od Novog Sada, a od Niša je udaljen tačno 248 km. Tako, iz kog god pravca da krenete putevima ove naše lepe zemlje Srbije- stižete taman umorni da Vas priroda opusti, a toliko odmorni da poželite da osetite sve čari. A čari je mnogo i za svakoga. Za putnike- povratnike, za one koji nikada nisu posetili ovu planinsko blago, za zaljubljenike u prirodu, za one umorne od gradskog vazduha i tempa. Zbog borova koji se zlate i pod snegom ova planina dobila je ime- uverite se u to!

Baš je za sve! Villa Natural Wood je smeštena na Vlaovini sa koje se pruža pogled na centar Zlatibora, jezero , ulice i ljude koji nigde ne žure. Sa druge strane, vidikovac se pruža na Tornik i Čigotu koji Vas ne mogu ostaviti ravnodušnim kada je sunce na zalasku i kada se, kao slikarska boja prosipa po zelenom platnu ili ćisto belom papiru. Rumeno ili jarko crveno , ponekad čini se kao plamen, kao da gori i ispunjava toplinom svaki kutak oko Vas i u Vama. Ponekad purpurno, bojažljivo ljubičasto, nežno, podriva se pod kožu i želite da se istopite tu i sada. I želite još. To je ono kada ljudi kažu- idem da nadjem svoj mir. Idem negde gde ću čuti samo svoje disanje i prirodu kako odiše lepotom. Neka ste romantični, pesnička duša, zanesenjaci- to ste Vi. Ili je slikanje ili fotografija Vaša strast. Inspiracije ovde neće nedostajati. Sve boje su žive, svaki pejzaž je priča. Umetnost nije Vaš pokretač i posao kojim se bavite je potpuno druge prirode? Nećete pogrešiti ako je baš Villa Natural Wood Vaš izbor. Jer je svaki apartman veoma dobro i moderno tehnički opremljen. Priroda je tu da Vam ulepša ambijent u kom možete lagodno da gledate televiziju ili surfujete Internetom. Možete i sami zaključiti da je ovo zaista- ponešto za svakoga. Kakav god tip ličnosti da jeste, ovo jeste odmor koji prilagodjavate sebi- jer mi smo tu da ugodimo Vama.

Villa natural woodposebne lepote zlatibora

Zima je idealno vreme da okusite planinu pa smo i na to mislili. Na raspolaganju su Vam motorne sanke i mali terenac- Qwad koje mozete iznajmiti, a leti je posebno lepo provozati se biciklom. Prosečna nadmorska visina na Zlatiboru iznosi oko 1.000 m. Upravo zahvaljujući karakterističnoj klimi i vazdušnim strujanjima koja se mogu osetiti samo ovde, harmoniji boja između pošumljenih predela bora, jele, smrče i prostranih livada prekrivenih živopisnim biljem, čistom vazduhu, čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini i skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni planinski turistički centar sa najdužom tradicijom u Srbiji. Takodje, statistički i jeste najposećenije mesto u Srbiji- što je samo dokaz lepote ove planine. Svaki odmor sa sobom uvek nosi i ideju rekreacije. Pogotovo ako ste sportskog duha i mladi, ali dovoljno je i samo- mladog duha. Zlatibor je odličan izbor za ski odmor i rekreaciju. Ski centar na Torniku nalazi se na nadmorskoj visini između 1.110 m i 1.490 m, na samo 9 km od centra Zlatibora. Villa Natural Wood u kojoj se smestite još je bliže.Ovo je mali ski centar, ali nudi sve moderne pogodnosti- kao veliki i svetski . Skijalište ima 4 srednje trolinijske staze: Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac. Pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje- tako da ovaj ski centar ne zavisi od vremenskih uslova, ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Tri ski lifta povezuju ove staze koje su odlične za slalom skijanje, a u centralnom delu Zlatibora nalaze se odlične staze za cross-country koje spadaju u najlepše u Evropi. Za skijaše početnike i decu idealno mesto je blaga staza na padini Obudojevica, na kojoj se nalazi ski lift dužine 250 m.

Kada se vratimo na one sitnice koje čine život i koje čine i Vaš odmor, izgleda da ovde ima dosta staklića u šarenom mozaiku koji možete sklopiti po svojoj želji, meri i nameri. Ipak, za svaki slučaj, treba da znate još malo. Nikada nije dosta informacija kada se planira putovanje. Sa druge strane, teško da se rečima može predstaviti sve što Zlatibor sa svojom bližom okolinom jeste. Mladi se obično dele na one koji vole festival Exit i one koji su više za zvuk srpske trube. Stariji su uvek više za ovu drugu varijantu. A Vi bilo da ste mladi ili stari, ako se odlučite da leto upotpunite jednom ovakvom manifestacijom, mi Vam najbolje možemo pomoći oko posete Guči koju neki nazivaju čak i “srpski Vudstok’’. Ukoliko biste posetili filmski i muzički festival u Kustendorfu opet znajte da je Villa Natural Wood tu za Vas, za sva pitanja, informacije, organizaciju i smeštaj. Rafting Drinom, bistrom, brzom i svežom u letnjim danima ili vožnja brodićem na reci Uvac, kraj koje je i rezervat zaštićene prirode veoma je lep ugodjaj, samo nas pitajte. Posebno se izdvaja i mogućnost posete Višegradu i mostu- spomeniku kulturne baštine Unesko-a ili, kako je nama poznat- Na Drini ćuprija. Villa Natural Wood je tu za Vas i zbog Vas. Vi samo treba da odaberete kakav odmor želite. Sve ostalo je naša stvar.